Er ”Årets Ildsjel” i din klubb?

Er ”Årets Ildsjel” i din klubb?

Fjorårets Ildsjel: Petter Wilskow fra Moss & Rygge ble tildelt prisen "Årets Ildsjel" på golftinget i fjoer.

Norske golfklubber er avhengige av at medlemmene gjør en frivillig innsats. Nå er det tid for å nominere kandidater til NGF-prisen ”Årets Ildsjel”.

Gjennom prisen ”Årets Ildsjel” ønsker NGF å nå fram til ildsjeler som gjennom flere år har vært sterkt engasjert i frivillig arbeid ute i klubbene knyttet til trening, drift av anlegg, som tillitsvalgt, eller annen form for frivillig innsats.
Prisen skal understreke viktigheten av, og stimulere til, det frivillige arbeidet i golfklubbene. Det er golfklubben som nominerer kandidater til prisen.

 

Prisen på 15000 kroner skal gå til aktivitetsfremmende tiltak som ”ildsjelen” brenner for. I tillegg får vinneren et bilde. Kjenner du en som fortjener denne anerkjennelsen, må du melde fra til din klubb.

 

Nominasjonsfrist er 15. oktober.

Tidligere vinnere:

2013 Petter Chr. Wilskow                                                                                         
2012  Ove Kristian Skavnes, Molde GK

2011  Kari Mette Toverud, Ballerud GK

2010  John Arve Rognmo, North Cape Golf Club

2009  Svein Klette, Voss GK

Mer informasjon finnes på golfforbundet.no
 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.