Årets mest sette videoer

Årets mest sette videoer

(Foto: Getty Images)

Spektakulære slag, håpløse tabber, humoristiske øyeblikk: Her er de ti videoene som ble sett flest ganger på norskgolf.no i 2014.


NB! Årets mest sette Golfskolen-videoer kommer som egen artikkel, og er ikke inkludert her.

 

 

10. Vetle Marøy på Golf Channel 

 

Vetle Marøy vekket internasjonal oppmerksomhet da han under en collegeturnering i høst gjorde albatross og hole-in-one på samme runde.

 

 

 

 

 

 

 

9.Tigers «nye» sving etter skadeavbrekk 

 

Det merkes umiddelbart på lesertallene når Tiger Woods er skadet og ikke på startstreken. Nysgjerrigheten rundt den tidligere verdenseneren var stor før Hero World Challenge, der han viste frem sin «nye» svingbevegelse under ny trener Chris Como.

 

 

 

 

 

 

8. Pjokken som hater å tape

 

De fleste kjenner seg nok igjen i denne pjokkens frustrasjoner. Heldigvis reagerer de færreste som ham også.

 

 

 

 

 

 

7. Slik er Tigers ballbane

 

TV-bilder gir sjeldent et ordentlig inntrykk av hvor bra tour-spillerne egentlig slår. Ikke rart denne videoen falt i smak.

 

 

 

 

 

6. McIlroys monsterdrive 

 

Rory McIlroy drivet like gjerne green på dette 400 meter lange par 4-hullet under Scottish Open.

 

 

 

 

 

5. Tourspiller bommer på ballen - to ganger

 

Det er bare så deilig å se at disse gutta også er menneskelige!

 

 

 

 

 

 

4. Robin Williams´ skråblikk på golfsporten 

 

I august kom den tragiske nyheten om at komikerlegenden Robin Williams er død. Han tok virkelig golf på kornet under denne stand-up-forestillingen tidlig på 2000-tallet.

 

 

 

 

 

 

 

3. Da Nicklaus viste Miller hvor skapet står  

 

Tidenes golfslag utenfor turnering? Selv som pensjonist klarer Jack Nicklaus å visee hvorfor han er en av tidenes beste.

 

 

 

 

 

 

2. McIlroys vanvittige innspill 

 

Rory McIlroy vant ikke Honda Classic, men vartet likevel opp med et av årets beste slag på PGA-touren. http://norskgolf.no/node/5736

 

 

 

 

 

 

 

 

1. McIlroy senker monsterputt på glass

 

I skrivende stund har videoen der Rory McIlroy bryner seg på en green som måler 39 på stimpmeteret blitt vist 41 000 ganger.

 

 

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.