Årets siste major

US OPEN-VINNER: Graeme McDowell spiller sammen med de to andre majorvinnerne i år, Phil Mickelson og Louis Oosthuizen, i årets siste major. (FOTO: Getty Images)

Årets tre major-vinnere spiller sammen i de to første rundene av PGA-mesterskapet denne uka. 

US Open-vinner Graeme McDowell, US Masters-vinner Phil Mickelson og The Open-vinner Louis Oosthuizen utgjør den på forhånd sterkeste gruppen i PGA-mesterskapets to første runder. 

Av disse virker sørafrikanske Oosthuizen å være i best form, med mange gode plasseringer også etter The Open-seieren. 

Mickelson har misset på verdensener-tittelen hver gang han har fått sjansen, og har hatt ustabile resultater denne sesongen. McDowell festet bort formen etter US Open, og var lenge borte, men det kan virke som han er på gang.

Og når de lukter en majorseier, kan formen fort komme. 

Verdenstreer Lee Westwood har trukket seg fra turneringen på grunn av en skade. Han blir erstattet av Kevin Sutherland som slår ut sammen med Ernie Els og Dustin Johnson. 

Tiger Woods spiller sammen med regjerende mester, Ye Yang, og Vijay Singh. 

Ryder Cup-kapteinene, Colin Montgomerie og Corey Pavin er også med. Monty spiller sammen med Koumei Oda og Matt Kuchar. Kuchar er for øvrig den spilleren på PGA-touren med flest topp 10-plasseringer i år uten seier. Han har vært åtte ganger blant de ti beste.

Pavin spiller med fargerike Ian Poulter og Camilo Villegas. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.