Årets viktigste køllenyheter

UTSTYRSNYTT: Vi har tatt en titt på hvilke køller vi tror kan slå an i Norge i 2012. På bildet er Suzann Pettersen på Nike-stand under PGA-messen i Orlando i januar. (Foto: Lars Martin Bøe)

Her er de mest spennende køllenyhetene på det norske markedet i 2012.

Kompresjonskanaler, hvite køllehoder, fjærlette skaft, fargerike grep, retro-utseende og justerbare køllehoder er bare noen av trendene for køller i året som kommer. Golfsesongen har startet i store deler av landet, og for mange betyr det oppgradering av golfsettet.

 

Klikk på linkene til de ulike merkene under for å lese om hvilke av deres køller vi tror kommer til å selge best i Norge i 2012.

 

Adams

 

Callaway

 

Cobra

 

Cleveland

 

Mizuno

 

Nike

 

PING

 

TaylorMade

 

Titleist

 

Wilson Staff

 

Veiledende priser på alle jernkøller er for stålskaft.

 

Har du noen spørsmål om de ulike køllene? Kontakt vår utstyrsekspert Christian Furu på chrfuru@gmail.com, eller skriv til han på Twitter, @christianfuru. Følg med i Norsk Golf og på norskgolf.no gjennom sesongen for tester og omtaler av køllene.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.