Aronsen i eagle-form

MÅLBEVISST: Christian Aronsen har eagles i sikte før siste runde på Mørk Masters. (Foto: Christian Døvle)

Christian Aronsen ble 5000 blanke danske kroner rikere etter å ha satt to eagle-putter under Mørk Masters torsdag.

I dag satte Aronsen, Grønmo GK sin femte og sjette eagleputt under en ECCO Tour-turnering, og han er dermed den første spilleren som har nådd over fem eagles og dermed tatt hjem en premie. Willis Eagle Challenge inngår i ECCO Tour-programmet for de profesjonelle spillerne.

Aronsen klatret idag 24 plasser og ligger på 8. plass med -7 etter to runder, sammen med blant andre Thomas Hansen,Østmarka GK og Elias Bertheussen, Trondheim GK.
   
Setter han to eagleputter til fredag blir han en av de to første som når åtte eagles,  med ytterligere 15.000 kr i premie.

- Jeg går nå for fullt inn for Eagle Challenge og skal gjøre mitt ytterste imorgen, sier en fornøyd Christian Aronsen til norskgolf.no. I dag var det hull 3 og hull 16 som fikk ørnevinger, men han mener at det er minst syv hull hvor det er gode muligheter for å gjenta suksessen.

Premiepotten for flest mulig eagles er på totalt 205 000 kroner. Den første spilleren som kan notere seg over 12 eagles vinner 50 000 danske kroner, og når man først til 15, er det 100.000 kroner i potten.

- Det er lettere på de banene som spilles nå, så imorgen blir det viktig å utnytte muligheten, sier Aronsen.

Med dagens innsats har han rykket opp i teten av rankingen i Willis Eagle Challenge, så fredagens runde blir ekstra spennende for spilleren fra Grønmo Golfklubb.

 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.