Aronsen til matchplayfinale

TIL FINALE: Christian Aronsen har imponert i det svenske matchspillmesterskapet og er nå klar for finale. (Arkivfoto: Tom Erik Andersen)

Christian Aronsen er klar for finalen i det svenske mesterskapet i matchspill.

Aronsen deltar denne uken i SM Match på Nordea Tour, og som eneste nordmann i startfeltet har han rukket å markere seg. Etter å ha beseiret Kristoffer Broberg fra Haninge GK med to opp fredag morgen er Aronsen nå klar for finalen som spilles på Österakers Golfklubb, et par mil utenfor Stockholm.
Totalt har 64 spillere deltatt i turnerningen, og Aronsen har levert solid spill i de fem matchene han har spilt på sin vei til finalen. Her venter rutinerte Tony Edlund fra Viksjö GK som er i siget etter sin 4&3-seier mot landsmannen Tony Pilö.
Turneringen avsluttes lørdag morgen. Aronsen og Edlund vil da kjempe om førsteplassen som er verdt 48 000 kroner. 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.