Arrangerer minigolfturnering for barn i Oslo sentrum

Arrangerer minigolfturnering for barn i Oslo sentrum

Oslo Camping blir arena for vinterutgaven av Sarah & Carls Cup. På bildet er banesjef i Oslo Camping, Anders Gudmundstuen. (Foto: Christian Døvle/Norsk Golf)

Oslo Golfklubb har gått sammen med det kombinerte utestedet og minigolfanlegget Oslo Camping for å skape den største minigolfturneringen for barn fra 6 til 18 år.

Hvert år arrangerer Oslo Golfklubb Sarah & Carls Cup og Wahlstrøms Pokal. Dette er blant Europas største juniorturneringer, med opp mot 500 barn totalt i de to turneringene. Nå inviterer de til en vinterutgave av den tradisjonsrike turneringen.

I samarbeid med Oslo Camping i Møllergata ved Youngstorget i Oslo inviteres ale barn fra 6 til 18 år til å delta i minigolfturnering søndag 4. mars.

Les også: Har tatt (mini)golfen til Oslo sentrum

– Vi satt oss ned med Oslo Camping for å se på ulike muligheter vi hadde sammen, og vi ble fort enige om å gjøre noe for å samle barn på vinterstid. Da var det naturlig å videreføre konseptet fra våre to Narvesen Tour-turneringer og tilpasse det til minigolf. I tillegg ønsker vi å skape litt blest og oppmerksomhet rundt minigolf som idrett i samarbeid med Oslo Camping. Vi håper på stinn brakke og en fantastisk dag med barna, sier Marius Thorp, arrangement- og turneringsansvarlig i Oslo GK til Norsk Golf.

Turneringen vil bli delt inn i fire klasser fordelt på alder, med samme inndeling som på Narvesen Tour.

Oslo Camping har vært en braksuksess siden de åpnet i fjor høst, og i vinter utvider til Drammen, da med navnet «Torggata Camping».

Les mer om turneringen her. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.