Årsbeste for Krog

I TOPPEN: Lene Krog imponerte i nord-Spania denne uken. (Foto: All Over Press)

Lene Krog endte på en flott fjerdeplass i ukens LET Access-turnering.

Lene Krog lå i faresonen for å misse sin tredje cut på rad på årets LET Access Tour etter en skuffende åpningsrunde på fire over par torsdag (76), men har siden virkelig funnet tilbake til godspillet.

 

Fredag klatret hun opp til sjetteplass med en 68-runde, og i lørdagens avslutningsrunde ble det ytterlige klatring opp leaderboardet til en delt fjerdeplass. Krog noterte seg for fire birdies og to bogeys, og kunne dermed signere for en 70-runde. Det ga en sammenlagtscore på to under par, tre slag bak vinneren Marjet van der Graaff på toppen av leaderboardet.

 

Krog deltok som eneste norske spiller. Fjerdeplassen var verdt drøye 1000 euro, omlag 7700 norske kroner.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.