Aurskog får flere medlemmer

Aurskog Finstadbru har både en 18-hullsbane og en tilhørende nihullsbane. (Foto: AFGK)

Senket prisene, har fått over 50 nye medlemmer på kort tid.

Siden 6. april har Aurskog Finstadbru Golfklubb fått over 50 nye medlemmer - og det fortsetter å strømme til nye golfere.

Hovedforklaringen til den plutselige oppgangen er at klubben senket prisene før 2010-sesongen. Aurskog Finstadbru bestemte seg for å tilby medlemskap til sterkt reduserte priser. Det har truffet nye målgrupper.

- Det har vært noen fantastiske uker for oss. Samtidig som vi opplever en økning i antall medlemmer, er også banene i flott stand så tidlig på sesongen. Greenene er fantastiske, opplyser daglig leder Tore Hübenthal.

Aurskog Finstadbru Golfklubb ligger ikke langt fra Lillestrøm. Klubben har både en 18-hullsbane og en tilhørende nihullsbane.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.