Avskriver ikke Tiger

IKKE NUMMER EN LENGER: Lee Westwood har i likhet med Tiger Woods falt ned fra førsteplassen på verdensrankingen. Men Westy tror Tiger kommer tilbake. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Tidligere verdensener Lee Westwood mener det er altfor tidlig å avskrive Tiger Woods.

Selv om Tiger har gått 18 måneder uten seier, og selv om han har falt fra første til femteplass på verdensrankingen, tror Westwood at det bare er et spørsmål om tid før Woods er tilbake som en vinner.

- Klasse er permanent. Form går opp og ned. Det er klokt ikke å avskrive ham ennå, sier Westy.

- Det er ulik form for interesse rundt alle. Da Tiger spilte bra, var det interessant å se hvor høyt han kunne nå, og om noen kunne være i stand til å ta ham igjen. Nå som han ikke spiller så bra, er det interessant å se når han gjenfinner formen, mener han.

Woods jobber ufortrødent videre sammen med svingtrener Sean Foley, og de tilpasser stadig Tigers spilleplaner i henhold til hvordan arbeidet går.

- Tiger må gjøre det som er best for ham, sier Westwood.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.