Avtale sikrer norske spillere trening i Spania

Avtale sikrer norske spillere trening i Spania

LUKRATIV AVTALE: Norske proffspillere, slik som Christian Aronsen og Stian Wiik Hansen, har nå muligheten til treningsopphold i Spania uten høye kostnader. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Alcaidesa Links Golf Resort blir Norges Golfforbunds hovedbase for vintertrening. Dermed får mange norske spillere muligheten til å utnytte seg av lukrative treningsmuligheter til lave kostnader.

Norges Golfforbund (NGF) og GPS Andalucia er enige om en avtale som gjør Alcaidesa Links Golf Resort til offisiell samarbeidspartner av Norges Golfforbund og Team Norway.
 
Avtalen innebærer at norske proffgolfere vil få optimale treningsforhold gjennom hele vinteren.
 
- Samarbeidet med GPS Andalucia gjør at NGF kan tilby norske proffspillere nødvendige fasiliteter gjennom vintersesongen, noe som er avgjørende hvis vi skal hevde oss internasjonalt ,sier toppidrettsansvarlig Jon Karlsen i NGF.
 
 
I korte trekk innebærer avtalen at profesjonelle golfere over lengre perioder vederlagsfritt kan bo, trene og spille på Alcaidesa Golf Links, samt trene og spille på banene Finca Cortesin og La Reserva de Sotogrande.
 
 
(Artikkelen fortsetter under bildet)
 
 
NY BASE: Dette anlegget blir norske proffers nye vinterbase. (Foto: AlcaidesaGolfLinks)
 
 
Første mulighet kommer allerede 22.-29. november, da NGF har invitert 17 av Norges beste golfere til den første treningssamlingen under Jon Karlsen som toppidrettsansvarlig.
 
Målet er å utvikle samarbeidet slik at Alcaidesa blir den faste vinterbasen for norsk golf, også for amatører og juniorer. Allerede i januar arrangerer NGF en internasjonal juniorturnering på Alcaidesa i forbindelse med en treningssamling for rundt 60 norske juniorspillere.
 
- Alcaidesa har med sine mange baner et fullverdig tilbud til golfinteresserte nordmenn, enten man spiller for gøy eller er konkurransespiller. Gjennom denne avtalen ønsker vi å være med på å tilrettelegge for at norsk elitegolf gis de beste forutsetninger for fremtiden, sier Tor Nygård i GPS Andalucia.
 
 
 
(Pressemelding NGF)

 

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.