Baardseng utnevnt til æresmedlem i PGA of Norway

Baardseng utnevnt til æresmedlem i PGA of Norway

PGA-president Trond Baardseng (til venstre) mottar beviset fra visepresident Christian Berg på at han blir PGA of Norways fjerde æresmedlem. (Foto: PGA of Norway)

Trond Baardseng (Elverum GK), president i PGA of Norway, ble forrige uke hedret for sin lange innsats for PGA.

Baardseng blir det fjerde æresmedlemmet i PGA of Norway etter Oslo GKs pro Stephen Newey, LPGA-stjernen Suzann Pettersen og tidligere PGA Tour-spiller Henrik Bjørnstad.

Baardseng var med på å bygge opp det nye PGA of Norway, og har siden starten av 2003 vært president i organisasjonen.

– Trond har et stort hjerte for PGA og har jobbet for organisasjonen på frivillig basis frem til 2016. Han har nå en lønnet halvtidsstilling i PGA of norway. Trond har snakket proyrkets sak i alle år og påpekt verdiene ved å ha en lønnet pro i klubben. De siste årene har han vært sentral i oppstarten av høyskoleutdanningen på Elverum, som har blitt en stor suksess. Styret i PGA of Norway synes det var på tide med en utmerkelse til Trond for lang og tro tjeneste, fortelller Christian Berg, visepresident i PGA of Norway, til Norsk Golf.

Baardseng kommer til å fortsette som president og halvtidsstillingen i PGA of Norway.

Også under fjorårets golftinget på Gardermoen ble Trond Baardseng hedret for hans utrettelige innsats for Golf-Norge. Der ble han hedret med NGFs høyeste utmerkelse: hederstegnet.

Les også: Trond Baardseng tildelt NGFs hederstegn 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.