Back to business for Tiger Woods

SPILLEKLAR PÅNY: Tiger Woods har meldt seg på til Quail Hollow Championship. (Foto: David Cannon,, Getty Images)

Tiger Woods har kunngjort når han spiller sin neste turnering.

Det begynner å normalisere seg rundt Tiger Woods, i den grad det noen gang vil bli normalt rundt verdens best betalte og etter hvert også - omtalte - idrettsutøver. Etter Masters kunngjorde Tiger at han trengte litt tid til å evaluere ting på nytt, og det var uklart når han ville spille sin neste turnering.
Kort tid etterpå meldte han seg på til US Open, som går av stabelen på Pebble Beach i juni, men nå har han også kunngjort at han spiller Quail Hollw Championship i Charlotte, North Carolina, en turnering som begynner 29. april.
Der fikk han en fjerdelass i fjor. Han vant i 2007.
- Jeg er opprømt over å konkurrere. Det er en herlig arena, og det er alltid et bra startfelt, forteller Tiger på sin hjemmeside.
Det er nå ventet at Tiger følger sin vanlige rutine, at han spiller Players Championship på Sawgrass uken etter, og deretter Memorial Tournament på Muirfield Village i Ohio som en del av forberedelsene til US Open. Den neste majorturneringen begynner to uker etter Memorial.
Og Pebble Beach var banen der Tiger vant med hele 15 slag i 2000.
- Det har alltid vært en av mine favorittbaner. Jeg kan ikke vente med å komme tilbake, sier han.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.