Ballesteros tilbake til The Open?

SVINGMESTEREN: Seve Ballesteros kan komme til å delta i en firehullsturnering på St. Andrews til sommeren.

Severiano Ballesteros kan komme til å gjøre et følelsesladet comeback på St. Andrews i juli.

Det er ikke snakk om hovedturneringen, men den 52 år gamle spanjolen, som har gjennomgått fire operasjoner etter at han fikk en hjernesvulst i 2008, er invitert til å spille fire hull på banen kvelden før turneringen skal begynne. Det samme er 31 andre tidligere mestere.
Det er 150. gang British Open blir arrangert til sommeren.
- Seve ønsker å være på første tee for firehullsturneringen, og kommer sannsynligvis til å være det, sier president i det spanske golfforbundet, Gonzaga Escauriaza, til Associated Press.
Andre legender som Jack Nicklaus, Tom Watson, Arnold Palmer, Gary Player og Nick Faldo er også ventet til turneringen, som skal spilles på de to første hullene og de to siste på Old Course.
Ballesteros vant den andre av sine totalt tre British Open-titler på St. Andrews i 1984, og Escauriaza tror spanjolen føler seg bra nok til å komme tilbake.
- Seve er mye bedre. Han følte seg veldig bra sist sommer da han begynte å spille igjen, men så måtte han igjennom en ny cellegiftkur. Det svekket ham en del, men nå føler han seg stadig bedre, sier Escauriaza videre.
Han legger til:
- Jeg har snakket med sønnen hans, og han ønsker å være caddie.
Totalt vant Ballesteros over 90 turneringer i løpet av sin aktive karriere.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.