- Bare tull at jeg ikke liker banen

FRITTALENDE: Ernie Els er ikke redd for å si hva han mener. Noen ganger blir imidlertid ord tatt ut av sammenheng. (Foto: Mike Ehrmann, Getty Images)

Ernie Els avviser at han dropper Dubai World Championship fordi han misliker banen.

Els ble tidligere denne uken sitert på at han ikke har noe lyst til å dra til Dubai for å spille den avsluttende turneringen - Dubai World Championship - fordi banen turneringen skal spilles på, ikke faller i smak.

Banen det er snakk om, er Earth Course på Jumeirah Eastates, og turneringen spilles mellom 25. og 28. november.

- Dessverre ble ordene mine tatt ut av sammenheng. Det er et par hull på banen jeg ikke synes noe særlig om, men at jeg misliker hele banen, er bare tull. Som banedesigner selv kritiserer jeg ikke andres arbeid. Det er ikke riktig å si at jeg ikke drar til Dubai på grunn av banen. Jeg har reist til Dubai i mange år, og har alltid hatt gode opplevelser med banene der. Det er et fantastisk sted, og jeg ser fram til å reise tilbake, sier Els.

Els ligger foreløpig på en fjerdeplass i Race to Dubai. Martin Kaymer leder overlegent.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.