Barnevogn-innovasjonen fra Utsikten GK hylles av golfere verden over

Barnevogn-innovasjonen fra Utsikten GK hylles av golfere verden over

Barnevogn-bildet til Pål-Rune Kristofffersen i Utsikten GK blir delt verden over. (Foto: Pål-Rune Kristoffersen)

For et par måneder siden skrev vi om Petter Ø. Aamot, som lagde en golftralle utenom det vanlige da han fikk barn. Nå sprer bildet seg som ild i tørt gress verden over.

I juli ble Utsikten GK-medlem Petter Øysæd Aamot far til en liten gutt. Mang en golfspiller har måttet se seg tvungne til å la golfkøllene støve ned i den travle småbarnsperioden, men Petter var fast bestemt på at det kunne la seg kombinere.  Dermed måtte han gå kreativt til verks. 

Klubbens pro, Pål-Rune Kristoffersen, delte det herlige bildet av Petters nysnekrede golf-tralle på sin Facebook-profil. Ideen er like enkel som den er genial. Med noen plastrør og gaffateip «pimpet» han opp barnevognen til å bli en kombinert golftralle.

– Jeg hadde tenkt en del på hvordan jeg kunne løse det. Det var ikke aktuelt å slutte å spille golf i sommer. Dette burde være til inspirasjon til andre i min situasjon!, sa  Petter Aamot til Norsk Golf.

Nå er bildet i ferd med å spre seg verden over, og er allerede blitt sett av hundretusener av golfere.

«Ytterligere bevis på at fedre gjør hva som helst for å komme seg på golfbanen», skriver Golf.com/Sports Illustrated, som har 280 000 følgere på Facebook.

«Multitasking på sitt beste», skriver Golf Digest, som har en halv million følgere på Facebook:

«Kjære, jeg skal bare ta en tur ut med babyen», skriver Golf Monthly (104 000 følgere)

Golf Gods (211 000 følgere)

Humorsiden The Golfer (55 000 følgere)

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.