Begivenhetsfattig avslutning for Aronsen

INGEN SEIERSKAMP: Christian Aronsen klarte ikke å lansere den sluttspurten han hadde håpet på. (Foto: Christian Døvle)

Christian Aronsen åpnet sin Nordea Tour-sesong med en delt 30. plass.

Det var to plasser høyere enn der han startet avslutningsrunden av PEAB PGA Grand Opening på PGA of Sweden National i Malmö.

 

Aronsen avsluttet med en runde på par (72), og endte dermed fire over par sammenlagt. Han startet dagen på banens back nine, og kom godt i gang med to strake birdies på det fjerde og femte hullet. Dessverre ble effekten av dem annulert med en dobbelbogey på det 7. hullet På de siste ni ble det ytterlige to birdies og bogeys for nordmannen, som dermed ikke klarte å lansere noen sluttspurt.

 

Marginen opp til vinneren Niklas Lemke (Sverige) ble til slutt på 11 slag. To slag bak Aronsen tok amatøren Torbjørn Johansen 42. plassen.

 

Runde 2

Christian Aronsen spilte seg ut av seierskampen i andrerunden av PEAB PGA Grand Opening på Nordea Tour.

Miklagard-golferen plasserte seg på en fin 8. plass etter en åpningsrunde på 71 slag, og hadde en margin på fire slag opp til teten. Dessverre klarte han ikke å holde det solide spillet gående. Fredag måtte han fem over par (77), med et scorekort bestående av seks bogeys, en dobbelbogey, tre birdies og resten par.

 

Han er nå nede på 32. plass med sine fire over par. Svenske Niklas Lemke er i føringen, ti slag foran nordmannen.

 

Aronsen får selskap av amatøren Torbjørn Johansen som eneste nordmenn kvalifisert til å spille lørdagens tredje og avsluttende runde. Han er slaget bak Aronsen på 42. plass, etter runder på 75 og 74 slag.

 

Runde 1

Torsdag gikk startskuddet for årets Nordea Tour, hvor Christian Aronsen deler 8. plassen etter første runde, hjulpet av et hole-in-one.

Med en seier på ECCO Touren tidligere i år, kom det kanskje ikke som noe stort sjokk at formsterke Christian Aronsen raskt blandet seg i tetkampen i PEAB PGA Grand Opening på PGA of Sweden National i Malmö. Torsdag åpnet han forrykende med to birdies  og et hole-in-one på de første seks hullene, og var på det tidspunktet i ledelsen med to slags margin. Han falt imidlertid noen plasser tilbake med fire bogeys, en birdie og syv par på de resterende hullene, men er fortsatt i angrepsposisjon før fredagen.

 

Med -1 på scorekortet deler han i 8. plassen med 12 andre spillere. Runden gir ham en margin på fire slag opp til Jeff Winther i tet.

 

Nest beste nordmann må vi ned på 44. plass for å finne. Amatøren Torbjørn Johansen gikk på 75 slag, og har med det fire slag opp til en topp ti-plassering. Hvam GKs Dennis den Roover er nede på 126. plass, etter en runde på 80 slag (+8).

 Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.