- Det begynner å bli normalt

JAGER SEIER IGJEN: Tiger Woods håper han kan fortsette fremgangen under denne ukens AT&T National. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Tiger Woods er glad for at ting begynner å skli inn i vante spor igjen.

Hver dag tar Tiger Woods skritt som fører han nærmere en normal tilværelse igjen, i hvert fall relativt sett. Men han innrømmer at det fremdeles er "distraksjoner" utenfor golfbanen.

- Det er hva det er. Jeg tror alle har hatt distraksjoner i livene sine, sa han før denne ukens AT&T National.

Tiger jager fremdeles sin første seier etter at han kom tilbake fra sin selvpålagte pause fra golfen i kjølvannet av sexskandalene.

Bra US Open
- Jeg tror livet mitt her ute på touren begynner å bli mer og mer normalt, å komme ut hit og snakke med dere og golf og hvorfor jeg ikke har vunnet en turnering ennå i år og hvorfor jeg slo det eller det slaget. Det var ikke slik på begynnelsen av året. Men nå har det definitivt forandret seg. Og godt er det, sa han.

Tiger har to fjerdeplasser, i Masters og US Open, som sine beste plasseringer så langt denne sesongen.

- Jeg synes jeg spilte ganske bra i US Open. Lørdagens runde var veldig bra, mente Tiger. Akkurat det er lett å være enig med ham i. Back nine på Pebble Beach gikk unna på 31 slag.

- Å gjøre det i en US Open når jeg trengte det for å komme inn i turneringen igjen, føltes veldig godt. Jeg ga meg selv en god sjanse til å vinne.

Mer konsistent
For et år siden gikk Woods en sisterunde i AT&T National på 67 slag og vant med det sin tredje seier for året. Mye har forandret seg siden den gang. Spørsmålet alle stiller seg, er hvor lang tid det vil ta før Tiger vinner igjen.

Det kan fort skje allerede denne uka.

- Det handler om å bli mer og mer konsistent med det jeg jobber med, og sette sammen bedre runder. Jeg var nære forrige gang. Ting begynner å komme seg.

Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.