Ber klubbene om hjelp til jentesatsning

Ber klubbene om hjelp til jentesatsning

(Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

NGF har en utfordring til klubbene: Kom med innspill til utforming av jente- og kvinnesatsing i norsk golf!

NGF skal utforme et prosjekt som skal ha som mål å få opp kvinneandelen på alle nivåer i norsk golf; som spillere, ledere og trenere.

 

 

Faggruppe jenter og kvinner i norsk golf er utfordret til å komme med innspill til tiltak, og inviterer nå klubbene til å komme med innspill rundt problemstillingen:

 

Hva kan/bør golf-Norge gjøre for å øke andelen kvinnelige medlemmer? For å få flere jenter/kvinner til å ta lederroller i golfklubben? Til å blir trenere? Til å bli dommere?

 

(Hva mener du om saken? Diskuter i kommentarfeltet under)

 

 Golf har en kvinneandel på 24.7 %, og andelen har vært synkende siden 2005, hvor kvinneandelen var 27.6 %.

 

– Får vi flere jenter og kvinner til å velge golf som idrett, får klubbene flere medlemmer. Får vi jenter og kvinner til å bli en aktiv del av klubbmiljøet, er sjansen større for at de blir i golf, sier Gøril Hansen i NGF til Norsk Golf.  

 
Innspil bes sendes til post@golfforbundet.no.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.