Ber medlemmene om pengehjelp

KROKEN PÅ DØRA?: Dersom ikke klubben klarer å skaffe 700 000 kroner på det ekstraordinære årsmøtet, er det kroken på døra for Grenland GK. (FOTO: Grenland GK)

Dersom ikke Grenland GK klarer å samle inn 700 000 kroner, er det kroken på døra. 

Torsdag sendte klubben ut varsel om ekstraordinært årsmøte til alle sine medlemmer. Klubben ønsker tusen kroner ekstra fra hvert medlem, for å få kontroll over økonomien, skriver Telemarksavisa. 

- Klubben har slitt med likviditeten i mange år, og nå har vi kommet til et punkt der vi trenger frisk kapital. Hvis vi ikke får inn 700 000 kroner eller 1000 kroner per medlem på møtet 13.september, stenger vi dørene dagen etter, sier daglig leder Jan Inge Galtung Nilsen og styreleder Günther Grüner til avisen. 

Dette til tross for at Grenland opplever at flere vil melde seg inn i klubben, og at de har en sunn drift. Ifølge avisa er det gammel moro med stadige underskudd fra 1999 til 2008, samt utbedringer ved banen i år som gjør at klubben trenger mer penger umiddelbart. Nilsen og Grüner har imidlertid håp om at medlemmene hjelper til. 

- Jeg tror vi får forslaget gjennom, og at medlemmene er forståelsesfulle, sier de to. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.