- Beste innsatsen i norsk proffgolf noensinne

IMPONERT: Frode Scheie (t.h.) mener norsk golf er i fremgang. Her er står han med Joakim Mikkelsen under en treningsrunde før EM tidligere i sesongen. (Foto: Christian Døvle)

Sportssjef i NGF, Frode Scheie lot seg imponere av de norske prestasjonene på Hauger denne helgen.

Med 21 nordmenn på startlisten til den første Challenge Tour-turneringen på norsk jord på tre år, var det knyttet stor spenning til hvordan våre spillere kom til å prestere på Europas nest høyeste nivå. Etter en nervepirrende fredagsrunde ble det klart at ni nordmenn klarte cuten - et sunnhetstegn på bredden i norsk toppgolf. 

Sportssjef i Norges Golfforbund, Frode Scheie var godt fornøyd med hvordan nordmennene mestret uken.

- Veldig moro å se at Marius Thorp er tilbake etter en noe trøblete sesong, sier han. I en pressmelding karakteriserer han ukas prestasjoner som bedre enn noen gang tidligere.

- En fantastisk laginnsats av gutta som virkelig fikk vist seg frem på hjemmebane. Dette er den beste innsatsen norsk proffgolf har levert noensinne, og vitner om at norsk golf er i fremgang, sier han. 

Hvem imponerte deg mest denne helgen, og er du enig med sportssjefen? 

Norske plasseringer i Norwegian Challenge 2011:

Nr 9: Marius Thorp, Bærum GK, 283 (-5)

Nr 16: Kristoffer Ventura, Moss og Rygge GK (amatør), 284 (-4)

Nr 37: Eirik Tage Johansen, Stavanger GK, 287 (-1)

Nr 45: Knut Børsheim, Fana GK, 288 (par)

Nr 53: Peter Kaensche, Losby GK 289 (+1)

Nr 57: Elias Bertheussen, Trondheim GK, 290 (+2)

Nr 62: Christian Aronsen, Grønmo GK, 291 (+3)

Nr 66: Paul Nilbrink, Lommedalen GK, 293 slag (+5)

Nr 66: Espen Kofstad, Losby GK, 293 (+5)

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.