- Den beste julegaven vi kunne få

FORTSATT ÅPEN: Larvik Golfklubb sin golfsesong kommer til å vare ut over nyttår. (Foto: Illustrasjon/All Over Press)

På Larvik Golfklubb spilles det fortsatt golf i romjulen. Det settes det pris på.

Vestfold-klubben har ennå ikke avsluttet sesongen, og med gode værutsikter vil hovedbanen være åpen fra 3. juledag med en kombinasjon av ordinære og provisoriske greener. Klubben har gått over til ballrenne, og gjestespillere bes å ta med kontanter (400,-) når de skal betale.

- Været ble den beste julegaven. Golf på julaften i Norge er vel meget spesielt. Fantastisk vær, dette ble den beste julegaven vi kunne få, sier den lokale golferen Ken-André Lysebo til Østlandsposten.

Les også: Værgudene spiller endelig på lag

Og det ser ut til at Lysebos "julegave" skal kunne vare i mange dager. I følge yr.no sin langtidsvarsel er det meldt mildvær i hvertfall frem til 6. januar, med temperaturer tett opp mot 10 varmegrader.

Larvik GK opplyser på sin hjemmeside at også korthullbanen og drivingrangen er åpen, og ber spillerne være ekstra flinke til å behandle banen pent på denne tiden av året.

Les også: Fortsatt golfbane-trafikk på Østlandet

Vet du om noen andre norske baner som fortsatt holder åpent? La oss vite i kommentarfeltet under!


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.