Bettinardi i Norge

Bettinardi i Norge

USA: Bettinardi spiller sterkt på at de produserer puttere i USA. Det vises ofte med gravering på sålen. (Foto: Bettinardi)

Kvalitetsputtere fra den amerikanske produsenten kan nå testes, tilpasses og kjøpes hos forhandler i Norge.

I kampen om putterkunder på det realtivt høye prisnivået fra 2500,- og oppover har Bettinardi virkelig fått opp dampen. ‘Made in the USA’ klinger godt i ørene hos patriotiske amerikanere. Litt drahjelp får de utvilsomt også av Matt Kuchar, som har fått oppkalt en modell etter seg. Den får du med vanlig skaft eller det spesielle arm-lock skaftet.

 

Bettinardi representerer kvalitet og stil. De har sine fans på samme måte som Scotty Cameron. Utgivelser av spesielle headcovere, puttere i limited edition og dingser som beltespenner er populære hos samlere.

 

Custom Golf satser stort på nettopp custom fitting og mener Bettinardi passer perfekt inn hos dem. Simen Fulland kunne fortelle at utvalget blir veldig bra.

 

- Vi vil ha inne testputtere i BB Series, Matt Kuchar, Queen B og Studio Stock. Prisene starter på 2495,- for BB Series. Velger du den som counterbalance koster den 2795,-.

 

Kucharputteren blir trolig populær hos kundene. Prisen er 2995,- og den holder seg med det under den magiske grensen.

 

 

BB Series

 

 

 

Kuchar

 

 

 

Queen B 

 

 

 

Studio Stock

 

 

 

Golfhandelen.no har også blitt forhandler av Bettinardi. De har BB Series, Signature Series og Studio Stock på listen over puttere i nettbutikken.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.