Birdie-fest i Kina

I FORM: Sergio Garcia er virkelig tilbake i godt, gammelt slag. (Foto: Ian Walton, Getty Images)

Det er walisisk i teten av Volvo China Open. Like bak jager Sergio Garcia.

Det spilles vanvittig god golf i Kina denne uken. Jamie Donaldson er det beste beviset på det. Fredag gikk han en runde på svimlende 11 slag under par. Med det ligger han ett slag foran et kobbel av spillere på 12 under par - Jeppe Huldahl, Gregory Havret, Nicolas Colsaerts, Keith Horne, Peter Lawrie og Jeev Milka Singh. Hele 19 spillere er ti under par etter bedre.
For fans av Sergio Garcia er det svært gledelig å se at spanjolen i nok en turnering henger med helt i teten. På sine to første runder har han ikke notert seg for en eneste bogey. Fire av fredagens fem birdies kom på front nine.
Cuten gikk på hele fem under par.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.