Bjerch-Andresen delaktig i collegeseier

Bjerch-Andresen delaktig i collegeseier

KJEMPET HARDT: En dårlig start på sisterunden ødela for Mikkel Bjerch-Andresen, men han kjempet seg hardt tilbake. (Foto: Christian Døvle)

En dårlig start på sisterundens stakk kjepper i hjulene for Baylor-nordmannens vinnersjanser. I lagkonkurransen ble det imidlertid seier for "bjørnene".

Mikkel Bjerch-Andresen imponerte i de to første rundene av ukens Warrior-Wave Intercollegiate på Hawaii. Etter en andrerunde på 66 slag, sesongbeste for andreåringen fra Haga, spilte han seg opp til en delt andreplass og mulighet til sin første individuelle seier som collegespiller.

Dessverre ødela en svak start på onsdagens avslutningsrunde for hans vinnersjanser.

Bjerch-Andresen gjorde to bogeys og to dobbelbogeys på de seks første hullene, og raste nedover leaderboardet. Heldigvis fikk han skuta tilbake på rett kjøl, og viste styrke med fire birdies og en bogey på de resterende hullene. Dermed sikret han 11. plassen.

- Mikkel spilte virkelig bra i går, men fikk en dårlig start i dag. Men han kjempet seg tilbake i dag for avslutte dagen tre over par, sa lagets trener Greg Priest til baylorbears.com etter runden.

Priest kunne se seg godt fornøyd med Baylors samlede innsats: Med fire spillere blant de 13 beste ble det lagseier for "bjørnene", syv slag foran North Carolina State på andreplass.

- Jeg synes gytta spilte veldig bra, og det er en fantastisk måte å avslutte høstsesongen på. Jeg synes vi har blitt mye bedre gjennom semesteret, sier Priest.

For øvrige collegeresultater, se www.golfstat.com.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.