The Bjørn Supremacy

SEIERHERRE IGJEN: Thomas Bjørn sto for en imponerende prestasjon i helgens Portugal Open. (Foto: Warren Little, Getty Images)

Thomas Bjørn tilbake som seierherre på Europatouren.

Thomas Bjørn imponerte stort i helgens Estoril Open de Portugal. Dansken vant til slutt med fem slags margin, etter at han ledet med tre før den avsluttende runden. Richard Green ble nummer to, mens den danske gleden ble komplett med Mark Haastrup på tredje.

Seieren var Bjørns første på touren på fire år, og hans tiende totalt.

- Det føles som om det har vært en lang ventetid. Men jeg er nødt til å være fornøyd. Da jeg så værforholdene før start i dag, tenkte jeg at hvis jeg skjøt noe i nærheten av 60-tallet, ville jeg bli vanskelig å slå. Jeg produserte en 68-runde. Og jeg slo noen veldig gode slag på riktig tidspunkt. Det var veldig deilige å vinne igjen, oppsummerte han etter seieren.

Robert Rock leverte nok en sterk turnering, og ble nummer fire.

Fullt så bra gikk det ikke for våre norske helter Eirik Tage Johansen og Jan-Are Larsen, som delte 43. plassen. Spesielt synd var det for Tage, som ledet etter første runde.

Kilde: europeantour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.