Bjørnstad med i Mesternes Mester

UTFORDRER: Henrik Bjørnstad klar for tøff konkurranse. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Deltagerlisten til NRKs populære programserie Mesternes mester ble klar i går og her er Henrik Bjørnstad med.

- Jeg gleder meg veldig til å være med på Mesternes Mester!, sier Henrik Bjørnstad. - Jeg så noen programmer i fjor, og det ser ut som om de har det veldig moro sammen, både sosialt og under konkurransene, fortsetter Henrik.I skrivende stund tror 61% av de som har svart på nrk.no's meningsmåling at den norske golf-eneren vil vinne ”Mesternes mester”. Men konkurransen blir tøff. Her er det sterke norske idrettsnavn som er med i uttaket. Trude Dybendahl skal i følge programleder Dag Erik Pedersen være i kjempeform, men det er mye kompetanse blant deltagerne med ulik styrker og mer svake sider. - Jeg forventer veldig tøffe motstandere, men håper å kunne få noen øvelser som passer meg, sier Henrik Bjørnstad som til daglig er landslagstrener I Norges Golfforbund.

Serien skal i år spilles inn på flere lokasjoner rundt nordre del av Balaton-sjøen i Ungarn, og innspillingen starter første uka i september. Dette blir fjerde sesong av Mesternes Mester på NRK, og i år vil det gjøres noen fornyende grep i følge nrk.no.
– Det jobbes med å få inn noen overraskelser, men vi vil ikke røpe hva dette skal være enda, sier Sidsel Linden i NRKs Markedsavdeling til NRK.no
Linden legger til at oppskriften på programmet, som har blitt en formidabel seersuksess, vil være lett gjenkjennelig for publikum.

Deltagerne er:
Astrid Lødemæl, alpint
Trude Dybendahl, langrenn
Linda Andersen, seiling
Linda Grubben, skiskyting
Bente Nordby, fotball
Sune Wenzel, frisbee
Thomas Hanvoll, boksing
Henrik Bjørnstad, golf
Roar Strand, fotball
I tillegg skal ytterligere én idrettsprofil på plass før listen er komplett. 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.