Bjørnstad til NGF

TIL NGF: Henrik Bjørnstad har fått ny jobb som landslagstrener hos NGF. (FOTO: Getty Images)

NGF har engasjert Henrik Bjørnstad i en toårig avtale som landslagstrener. 

Bjørnstad skal hovedsakelig arbeide med junioreliten, nyetablerte profesjonelle golfere, og ikke minst forbundets satsing mot OL. Målet er at Henrik skal være med på å løfte nye talenter.

 - Henriks prestasjoner mangler sidestykke i norsk herregolf. Etter så mange år i internasjonal toppgolf besitter han en erfaring som vi ønsker å videreføre til golf-Norge, sier generalsekretær Geir Ove Berg i NGF.

 

Vil løfte norsk golf

Som eneste norske golfspiller på PGA-touren har Bjørnstad brutt barrierer og gått foran. Det er nettopp disse egenskapene NGF ønsker at han nå skal overføre til en ny generasjon norske toppgolfere.

 - Vi jobber beinhardt for å løfte norsk golf inn i den internasjonalt etablerte golfverdenen. Med et OL i sikte og et mål om å etablere spillere i toppen av en av verdens største idretter, er Henriks kompetanse gull verdt for oss, uttaler sportssjef Frode Scheie i NGF.

Bjørnstad tiltrer stillingen så snart han flytter hjem til Norge, mest sannsynlig i løpet av februar 2011. Han vil inngå i forbundets toppidrettsavdeling sammen med resten av landslagsapparatet.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.