Blått til lyst

GO EUROPE: Slik liker vi å se scoreboardet. (Foto: Kristin Moe Krohn)

Vinden økte betydelig på Killeen Castle midtveis i andre runde fredag. Kanskje ble dette til Europas fordel.

I det Laura Davies og Melissa Reid rundet de første ni, hadde Europa en klar ledelse. Og det gode spillet ser ut til å fortsette.
Foruten Davies og Reid, er nå veteranen Catriona Matthew kommet på banen i ball med Sandra Gal. Carloline Hedwall og Sophie Gustavson ligger hele 3 opp etter de første ni, men Tutta og Anna Nordquist leder en opp etter åtte hull.

Kaptein Alison Nicholas var godt fornøyd etter første runde.

– Det gikk bra for oss. Det var en solid putt fra Suzann på det siste hullet. Hun skulle sette den og det er slikt mestere er laget av, sa en fornøyd Europa-kaptein. 

Hun er også meget godt fornøyd med ”nybegynnerne”.

– De var fantastiske! For meg er de ikke ”rookies”. I ettermiddag vil vi ha to baller på fairway og to på green. Slik skal vi vinne runden, sa Alison Nicholas.

Enn så lenge kan det se ut som om hun har rett.
 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.