Bli kjent med Golf-Norge: Golfforum 2016

Bli kjent med Golf-Norge: Golfforum 2016

Golfforum er en mulighet for din klubb til å lære og samarbeide med Golf-Norge. Bildet er fra Golftinget 2015. (Illustrasjonsfoto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

11. til 13. november møtes representanter fra hele Golf-Norge til faglige diskusjoner og kompetansedeling under Golfforum på Fornebu.

Arrangementet innledes med fagdag på fredagen og er åpen for alle interesserte, før Golfforum 2016 starter på lørdagen.

Her er noen av temaene som skal tas opp:

Golfspilleren i Sentrum 

Kan man måle golfspillerens tilfredshet fra dag til dag? Ja, sier Bærum GK som har tatti bruk ny teknologi for å forbedre eget tilbud til medlemmer og gjestespillere. 

 

Hvor er alle 20–åringene? 

Los&Co er et av Norges ledende miljøer på merkevarebygging. Fire av deres mest kreative kvinner fikk i oppdrag å teste ut golf, samt studere golfen utenifra og innenfra. 

 

Jentegolf

Asker GK har gjennomført en rekke grep for å gjøre klubben mer attraktiv for jenter og kvinner, både på og utenfor banen. Funker det?

 

Hva skal til for å øke turneringsaktiviteten i klubbene? 

Sørøstlandsregionen har økt turneringsaktiviteten betydelig – hovedsakelig fordi flere klubber har innsett viktigheten av konkurranse som en del av medlemskapet. 

 

Hva skal til for å matche de beste i verden? 

Aldri før har Golf-Norge satset så mye på profesjonell elitegolf. Hva innebærer dette, og hvilke resultater kan vi forvente oss? 

 

Talentutvikling i klubb

Det er i klubben det starter. Hvordan starte talentutvikling i egen klubb? 

 

Les hele programmet for Golfforum her.

Arrangementet går av stabelen på Quality Hotel Expo på Fornebu i Akershus. 

Klikk her for påmelding 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.