Bli med på hole-in-one-finale på Nordhaug

Bli med på hole-in-one-finale på Nordhaug

(Illustrasjonsfoto: Benjamin A. Ward)

Codan Forsikring og Norges Golfforbund inviterer alle som har oppnådd hole-in-one i 2016 til en landsfinale på Nordhaug Golfklubb i Bærum.

Har du vært en av de heldige som har klart å gjøre hole-in-one i 2016? Lørdag 10. september spilles en egen turnering dedikert de som har hatt et ett-tall på scorekortet i løpet av sesongen.

Turneringen spilles på Nordhaug Golfbane, en ni-hulls golfbane med syv par 3-hull og to korte par hull, så her er det muligheter for å gjøre flere HIO!

Påmelding gjøres i GolfBox innen 7 september kl. 23.59. (Husk å oppgi kode "HIO")

Link til påmelding

 - - -

Praktisk info

Sted: Nordhaug Golfbane (Toppgolf)

Dato: Lørdag 10. september

Tid: Shotgun start kl. 0.00. Registrering fra kl. 08.30

Spilleform: 18 hulls slaggolf med fullt spillehandicap i én klasse.

Maks handicap 36,0. Spillere i kat. 6 (handicap 37-54) spiller ut ifra handicap 36,0.

Trenger du overnatting, så har arrangøren reservert noen rom på Clarion Collection Gabelshus, Gabelsgate 16, 0272 Oslo. Booking av hotell gjøres direkte til hotellet på telefon 23 27 65 00. Oppgi kode "HIO" ved booking. Pris: 1 250,- per rom inkl. frokost, kaffe og hjemmebakt samt kveldsmat.

Frist for reservering av rom er 1. september men det finnes muligheter også etter den fristen.

Spørsmål om HIO finalen rettes til kristin.gunhildrud@golfforbundet.no


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.