- Det blir en enorm forløsning

GLEDER SEG: Padraig Harrington har store forventninger til Tiger Woods' comeback. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Padraig Harrington er spent på Tigers comeback.

At Tiger Woods gjør comeback på Augusta, skulle være kjent for de fleste etter hvert. Padraig Harrington er i Texas, der han jager sin første seier på PGA-touren siden 2008 i Shell Houston Open, og han er glad for at Tiger er tilbake i neste uke og for at han tar vekk noe av presset fra resten av startfeltet i Masters.

- Det er deilig når du kan gå inn i en turnering og forberede deg uten å ha for mange forventninger til deg. Det har vært mye snakk om Tigers comeback, sier iren til Press Association.

Harrington tror ikke Tiger vil bli sett på på en annen måte av sine medspillere.

- Jeg vil være interessert selv, jeg vil se hvordan han reagerer på golfbanen og hvordan hans personlighet er på banen, hvordan selvtilliten hans er. Jeg tror ingen bortsett fra Tiger kan si noe om hvordan det kommer til å gå, og han kommer ikke til å være hundre prosent sikker. Men det kommer til å bli en enorm forløsning. Hvis han treputter på den første greenen, er jeg sikker på at han kommer til å smile når han går til neste tee, sier Harrington.

Han tror ikke det faktum at Tiger ikke har konkurrert på en stund, vil være noe problem for verdenseneren.

- Han er en av de beste spillerne i verden når det gjelder å konkurrere uten konkurransetrening, fordi han har gjort det så mange ganger før.

Så stor er interessen for Woods' comeback at mandagens pressekonferanse er den eneste den dagen i forkant av Masters. Det er også et døgn tidligere enn hva Tiger vanligvis pleier i forhold til slike type turneringer.

Hvilke to spillere som får spille med Tiger på de to første rundene torsdag og fredag, vil bli avslørt på tirsdag.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.