- Det blir som en dyrehage

BRØD OG SIRKUS: Som alle andre vet Jim Furyk hva Tiger har å si for golfen, men han gruer seg til dagen verdenseneren kommer tilbake. (Foto: Getty Images)

Jim Furyk gruer seg til Tiger Woods' comeback.

PGA Tour-stjernene forbereder seg nå. Selv om ingen utenfor Tiger Woods' innerste sirkel vet noe om når verdenseneren kommer tilbake etter sitt selvpålagte eksil, rapporteres det at Tiger jobber hardt sammen med sin trener Hank Haney innenfor gjerdene på Isleworth.

Det kan nærmes seg et comeback, kanskje før The Masters i april. Og selv om mange av spillerne åpent ønsker Tiger velkommen tilbake til touren, gruer de seg for selve dagen.

- Folk kommer til å gå helt av skaftet i den første turneringen Tiger stiller opp i. Det blir som en dyrehage, sier Jim Furyk.

Han er ikke den eneste som forventer kaos.

- Det blir et sirkus uten like, tror Graeme McDowell, som i likhet med svenske Henrik Stenson tror de fleste spillerne på PGA Tour gjerne vil slippe å stå midt i den sirkusringen når det hele braker løs.

- Kan de slippe å gå i den samme ballen, tror jeg nok at de fleste synes det er helt ok, sier Stenson.

Spillerne er usikre på hvordan tilskuerne vil oppføre seg mot Woods.

- Jeg håper at han snart kommer tilbake, og jeg håper at tilskuerne tar ham godt i mot. Den første runden vil bli vanskelig for Tiger, og den blir vanskelig for dem som går sammen med ham, sier Steve Stricker, en av få spillere som beskriver seg som en venn av verdenseneren.

- Trolig kommer det mange tilskuere som aldri før har vært på en golfbane. Hvordan vil de oppføre seg mot Tiger? Jeg vet ikke. Dersom de forsøker å irritere ham, vil det også irritere andre spillere, sier Jim Furyk.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.