- Det blir veldig jevnt

KLARE: Corey Pavin og Colin Montgomerie kan nesten ikke vente med å få satt i gang 2010-utgaven av Ryder Cup. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Colin Montgomerie og Corey Pavin er enige om to ting.

Det vil si: de er sikkert enige om ganske mye mer, men de er i hvert fall samstemte på at ukens Ryder Cup kommer til bli svært spennende og helt sikkert svært jevn.

Mandag landet det amerikanske laget i Wales, og både Europa og USA begynner de siste forberedelsene tirsdag morgen.

Trøtte
- Vi hadde en fin tur over. Vi er litt trøtte, siden vi fløy over natten, men vi får en god dag å komme oss på, så vi er klare til å gå ut på banen tirsdag. Vi er glade for å være her. Jeg tror vi har et veldig bra lag. Det kommer til å bli tøft, og alt vil avhenge av hvilket lag som klarer å senke puttene. Jeg tror kampen blir veldig jevn, sa Pavin.

Han la til:

- Det er vanskelig å vinne her. Hver gang du reiser ut av landet, har det andre laget fordelen av hjemmebane, og det har Colin Montgomerie denne uken. Vi må overkomme det. USA kommer til å kjempe hardt og spille så godt vi kan i forsøket på å bevare trofeet.

Montgomerie og Pavin møtte pressen sammen senere mandag, og Pavin snakket om hvor glad han er for å være i Wales.

- Det har vært mye forberedelser og mye arbeid. Vi er klare og opprømte med tanke på en herlig uke.

- Fantastisk for turneringen
Montgomerie møtte det amerikanske laget da de landet i Cardiff.

- Det er nå år siden vi begge ble valgt til kapteiner. Nå er det opp til oss, og vi gleder oss veldig til å komme ut på banen tirsdag. Det kommer til å bli veldig, veldig jevnt, noe som er fantastisk for Ryder Cup.

Under tirsdagens åpningsseremoni vil Pavin og Montgomerie begge kunngjøre hvem som skal spille sammen under fredagens fourball.

- Jeg har en god idé om hvilken retning jeg ønsker å gå, var alt Pavin ville røpe mandag.

Både Pavin og Montgomerie sa for øvrig at ingen av spillerne på laget kommer til å være aktive på sosiale nettverk som Facebook eller Twitter denne uken.

Viktig med fokus
- Vi har snakket om det, sier Pavin. - Laget er blitt enige om ikke å gjøre det. Det kan være forstyrrende. Det er viktig å ha fokus på Ryder Cup og spille kampene.

Montgomerie sa:

- Vi er i samme båt. Vi må alle fokusere på jobben vi skal gjøre.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.