Blixt takker Bjørnstad

PGA-KLAR: JONAS BLIXT (t.v.) er takknemlig for hjelpen han fikk av Henrik Bjørnstad i sin rookie-sesong. (Foto: All Over Press)

Svenske Jonas Blixt sikret nylig kortet til neste års PGA Tour. Nå takker han Henrik Bjørnstad for hjelpen.

Det skriver golf.se onsdag. 27-åringen fra Karlstad har denne sesongen spilt på Nationwide-touren, USAs ekvivalent til Challenge-touren. På sine 18 turneringer i år har Blixt notert seg for fem topp ti-plasseringer, hvorav tre av dem har vært på pallen. I helgen tok han tredjeplassen i Albertsons Boise Open, noe som tok ham til tiendeplass på pengelisten. Nå er han sikret å havne blant de 25 som sikrer PGA Tour-kortet neste sesong. 

Dette er hans tredje sesong på Nationwide, en tour også Henrik Bjørnstad var innom da han kvalet til PGA-touren for andre gang. Og nordmannen, som nå er landslagstrener, takkes spesielt i Blixt sitt intervju med golf.se.

- Under mitt første år som proff betydde Henrik Bjørnstad mye. Han hjalp meg med hvordan man skal tenkte og spille, sier han.

Blixt blir det femte svenske PGA Tour-medlemmet i 2012, sammen med Robert Karlsson, Carl Petterson, Henrik Stensson og Jesper Parnevik. Også Daniel Chopra har god mulighet til å kvalifisere seg. Han ligger for øyeblikket på 24. plass på pengelisten.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.