Blodig åpning for Bjørnstad

FARGERIKT: Mange farger på scorekortet er ikke et godt tegn på PGA Tour. Henriks åpningsrunde i Zurich Classic intet unntak.

Henrik Bjørnstad må ha kjemperunde fredag etter 77 slag i Zurich Classic.

Mange farger på et scorekort er ikke et godt tegn i golf, og Norges beste herrespiller, Henrik Bjørnstad, leverte et kort av den blodige sorten etter første runde i Zurich Classic torsdag.

Fire birdies, ja. Men det hjelper lite når kortet også forteller om tre bogeyer og to (!) trippelbogeyer.

Dermed kjemper Henrik med ryggen mot veggen på fredagens runde. Trolig vil kutten gå på par eller -1, hvilket betyr at Henrik Bjørnstad vil måtte gå en runde ned mot 67 eller 66 slag for å få spille de to siste rundene i Louisiana i helgen.

Av statistikken kan man lese at det var jernene som ikke stemte. Treffprosenten på fairwaytreff fra tee var på hele 86 prosent, mens greens-in-regulation (greentreff) bare var 44 prosent.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.