Blogger fra EM

BLOGGJENTER: Tonje Daffinrud og de andre EM-jentene blogger fra mesterskapet som starter 6.juli. (FOTO: NGF)

Før, under og etter lag-EM, som starter 6.juli, blogger jentene om sine opplevelser fra La Manga.

På EM-bloggen får du både nyttig (og unyttig) informasjon om hva Jonas og jentene holder på med dagen lang. Alt fra treningsrunder, måltider til uhøytidelige spørrekonkurranser. 

 

Stort potensiale

Tonje Daffinrud er en av EM-jentene landslagstrener Jonas Lilja har stor tiltro til. Han har gode forhåpninger til det norske laget og mener forbedring av fjorårets plassering er realistisk. 

- I 2009 spilte vi oss til A-flight der vi ble nummer åtte. Årets mannskap har potensial til å nå lenger, sier Jonas Lilja.

I lag-EM for damer spiller seks deltagere fra hver nasjon to runder hver innledningsvis, hvorav 10 av de 12 resultatene er tellende. De åtte beste lagene spiller om medaljene etter et cup-system.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.