Blomstrer stadig

BEST: Justin Rose er hetest på PGA-touren akkurat nå. Søndag tok han sin andre seier. (FOTO: Getty Images)

Justin Rose er nummer 35 på verdensrankingen, men akkurat nå er han definitivt den heteste spilleren på PGA-touren. 

Justin Rose var spent på om han hadde lært leksa si. Det hadde han, og den andre seieren på en måned var et faktum. Ikke nok med det, han kunne ha vunnet The Travelers forrige helg også hadde det ikke vært for at han misset på sisterunden. Han var selv spent på om han hadde lært noe av det, og det hadde han tydeligvis. Selv om Rose spilte sin dårligste runde finaledagen av AT & T, holdt det likevel helt inn og Rose kunne innkassere sin andre seier på de tre siste startene. Da er det ikke så rart at han er enig i at han er planetens heteste spiller akkurat nå. 

- Jeg tror nok det, jeg kan ikke se det på noen annen måte, sier engelskmannen til pgatour.com

 

Tøffe tider

Det har ikke alltid vært enkelt for Rose, som debuterte på PGA-touren i 1998. Da var han 17, og for inntil en måned siden hadde han enda ikke vunnet på PGA-touren. Men som han selv sa,det tar tid og det er fra nå og framover han skal være god. 

- Det har vært en lang og tøff vei fram hit, men jeg tror jeg har lært mye av de tøffe tidene, sier han. 

 

Variert sisterunde

Sisterunden bød på variert spill for Rose, med fire bogeyer, en eagle og to birdier. Andremann, Ryan Moore knallet til med en 65-runde, men det ble ett slag for mye. Dermed holdt Roses parrunde til seier, ett slag foran Ryan Moore, og totalt ti under par. Nå lurer Rose bare på en ting. 

- Hvor god kan jeg bli? Det er en personlig utfordring og en personlig oppgave, sier han. Så alle andre er herved advart.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.