- Bom, Tiger. Bom!

UFINE TILROP: Tiger Woods måtte tåle noen ufine bemerkninger under torsdagens US Open-runde. (Foto: Jeff Gross, Getty Images)

Tiger Woods hadde respekt for Pebble Beach. Ikke alle hadde respekt for Tiger Woods.

Verdenseneren har måttet tåle mye oppmerksomhet de siste sju månedene, av grunner som ikke trenger gjentakelse her. Da Tiger gjorde comeback på Augusta tidligere i sesongen, lurte mange på hvordan fansen ville reagere, om de ville skrike på ham, skjelle ham ut, vitse på hans bekostning. Så langt har det ikke vært mange episoder.
Utbrudd
I hvert fall ikke før torsdagens runde.
Etter at Tiger hadde banket ballen ut i fairway på det niende hullet, klarte ikke en mann blant tilskuerne å dy seg.
"It is our business," skrek han. "You made it our business!"
Mannen refererte til Tigers kommentar på tirsdagens pressekonferanse, da han ikke ville svare på spørsmål om hva status i forhold til hans ekteskap med svenske Elin Nordegren var.
"It's none of your business", sa Tiger.
Han lot seg ikke affisere av utbruddet, men deler av publikum buet. Ernie Els, som gikk i ball med Tiger, stirret opp mot mannen.
Det var andre kommentarer også fra publikum på utsiden av tauene, men de fleste ble bare hvisket. Idet Tiger jogget til et toalett etter utslaget sitt på det fjerde hullet, sa en mann med et glass øl i hånden til sin sidemann: "Vedder på at det venter noen på ham der inne".
74 slag
Da Woods skulle forsøke å senke sin birdieputt på det sjuende hullet, sa en kvinne: "Bom! Bom!"
En mann ved siden av istemte: "Jeg lurer på hvor den nærmeste Go-Go-baren er".
Disse episodene til tross: tilskuerne var for det meste støttende når det gjelder Tiger. Han begynte sin US Open-turnering med en birdiefri runde på 74 slag. Med det er hans fem slag etter teten, som består av Paul Casey, Shaun Micheel og Brendan De Jonge.
Kilde: Golf.com
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.