Bomtur for Børsheim

TOMHENDT HJEM: India-turen til Knut Børsheim ble av det forglemmelige slaget. (Foto: Martin Dølerud/NGF)

Knut Børsheim dro til India og gamblet på at han kom med i Avantha Masters. Nå må han reise hjem slukøret.

Børsheim har jevnt og trutt stadig rykket frem på reservelisten til ukens Europatour-turnering, og hadde bare en spiller foran seg på ventelisten onsdag formiddag. Han har rykket 20 plasser opp listen siden før helgen, men der sa det dessverre også stopp.

 

Utslag for torsdagsrunden er nå satt, og Børsheim kommer akkurat ikke med. Det bekrefter han på sin Twitter-profil:

 

"First time for everything. This week I was reserve and on site. Won't get in. Booring!!!!", skriver han.

 

Tidligere i dag oppdaterte han utviklingen på Facebook:

 

"Ser mørkt ut for spill denne uken. Tydeligvis mange som tåler indisk mat :) Utrolig kjipt! Skal spille sykt bra når sesongen min kommer skikkelig i gang, slik at jeg aldri slipper å henge rundt på en turnering som dette."

 

Dessverre hadde han rett, og dermed blir det heller ikke turneringsspill denne uken for rookien. Sist gang han var i aksjon var Joburg Open i midten av januar.

 

 

 

Fra tidligere denne uken

 

 

På sin Facebook-profil skriver Børsheim mandag ettermiddag:


"På plass i India og nå nummer to på ventelisten. Nærmere start enn noensinne. Gått treningsrunde i dag og formen føles fin. Siste update er at det er en foran meg, og han er onsite:-( får vente og se hva morgendagen innebærer. Spilte innspill med Peter Uhlein og Joel Sjøholm idag. Banen er vell noe kokos!!!! Men spiller heller kokos bane enn å dra hjem."

 

Fana-golferen har et par nervepirrende dager i vente nå, når han spent må følge med på om han får spilt i Avantha Masters i New Dehli torsdag. Turneringen blir forhåpentligvis hans tredje på årets Europatour, etter 73. plassen i Africa Open og den missede cuten i Joburg Open, men som nummer åtte på reservelisten to dager før turneringen slår i gang begynner det virkelig å spøke.

 

Det er nå en måned siden han har konkurrert, men har likevel fått brukt de siste ukene på gress på OL-samling med Elias Bertheussen, Anders Kristiansen, Espen Kofstad, og landslagstrener Øyvind Rojahn.

 

3. februar dro han til Black Mountain i Hua Hin i Thailand, og for noen dager siden fikk han også fikset visum for India. 

 

Les også: Her er OL-håpene

 

Til Norsk Golf fortalte Knut for noen uker siden at dette er en av turneringene hvor mange ofte trekker seg i siste liten, og at det derfor var verdt å gjøre et forsøk.

 

- Krysser fingrene for at det blir noen flere som trekker seg. Jeg er uansett ganske optimistisk og snart på vei til New Dehli, skriver han på sin Facebook-profil.

 

Reservelisten ser du her. Den røde horisontale streken lenger ned på siden markerer grensen for spillere som er kvalifisert og ikke kvalifisert. Vi oppdaterer artikkelen underveis.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.