For Borre svikter aldri

27 herlige hull, åpner tidlig, stenger sent. Alltid i god stand. Borre i Vestfold fortjener et besøk.

Den nye 18-hullssløyfen må betegnes som meget krevende, med hullene 11, 12, 13 og 14 som en slags «Amen Corner»-serie av score-avgjørende utfordringer. 9-hullssløyfen –  gamle «back nine» – er en fryd å gå.
I 1994 var Borre først i Norge som arrangør av en Challenge Tour-turnering. Ping Norwegian Open ble en stor suksess, med Karsten Solheim og frue hjertelig tilstede. Mr. Ping ble for øvrig den gang utnevnt til æresmedlem av klubben. Det satte han stor pris på.
Borre er en vakker park/skogsbane. Mange av hullene byr på herlige blikk over Borre-vannet. Slik banen er nå, runder man ikke klubbhuset etter halvspilt runde. I stedet er det innlagt en obligatorisk ti minutters pause på «Pausetoppen», der det også er mulig å få i seg en matbit og litt å drikke.
Borre – og de øvrige Vestfold-banene – er blitt så proffe i markedsføring at golf-strømmen mellom Norge og Sverige nå går begge veier. Svenske golfere har både oppdaget at det finnes muligheter for å spille golf i Norge, og at det faktisk finnes ferger som bringer dem fra den svenske vestkysten til den norske golfkysten.
Tidvis kan det være noe kronglete på E18 gjennom Vestfold, spesielt når sommerkøene tårner seg opp. Men Borre fortjener at vi strever litt.   

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.