Børsheim bygger muskler før sesongstart

Børsheim bygger muskler før sesongstart

VEKTØKNING: Knut Børsheim har gått opp fire kilo siden november. (Foto: All Over Press)

Knut Børsheim vil bli sterkere før han tar fatt på årets sesong som Challenge Tour-spiller.

Norsk Golf har nettopp tilbrakt en uke i Gran Canaria sammen med Marita Engzelius, Henrik Bjørnstad og Knut Børsheim for innspilling til årets Golfskolen-satsing. Mellom opptakene var sistnevne stort sett å se med en matbit eller proteinshake i hånden. Målet er å bli sterkere når årets sesong starter.

 

- Jeg følte meg tidvis svak under turneringer i fjor, og ble fort sliten. Jeg tror noen ekstra kilo vil hjelpe på å gjøre meg sterkere og mer klar til å holde energinivået oppe alle fire rundene, sier Børsheim til Norsk Golf.

 

Siden Q-School-kvalifiseringen i november har Børsheim fulgt et kostholdsprogram med hjelp av en kostholdsekspert. Den går i hovedsak ut på å aldri være sulten, og kontinuerlig fylle på med energi. På to måneder har Børsheim gått opp i overkant av fire kilo.

 

Fana-golferen er allerede en av de lengstslående på touren. Han sier det er først og fremst stabiliteten som vil dra nytte av vektøkningen.

 

- Jeg ønsker å bli mer "satt" i min egen kropp. Et av målene er at vektøkningen skal bidra til en enda mer kompakt og stabil svingbevegelse. Det kommer til å hjelpe meg, spesielt når det blåser mye, forklarer han overfor Norsk Golf.

 

Sesongstart på Challenge Tour er om ti dager. Da slår The Gujarat Kensville Challenge i gang på Kensville G&CC i Ahmedabad i India.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.