Børsheim går for 25 turneringer

MYE TRENING: Jula har gått til mye trening. Nå er Knut Børsheim klar for sin første Europatour-turnering. Totalt tar han sikte på å spille 25 turneringer i år. (Foto: Martin Dølerud/NGF)

Knut Børsheims lokalavis Fanaposten har intervjuet ham før hans store Europatour-debut.

Les spørsmål-svar-intervjuet under. 

 

1. Hva er høydepunktet i året som har gått?

- Det er uten tvil kvaliken til Europatouren. Det er det høyeste nivået man kan komme på, og nå er jeg der. Fremover handler det om å vise at jeg kan være i dette selskapet.

2. Hvordan har du trent i julen?

- Jeg kom tilbake til Bergen 16. desember og har vært hjemme siden det. Jeg har trent en del på Bergen Golfsenter og vært på samling med landslaget i Oslo. Men jeg har også vært i familiebesøk og fått med meg litt jul i alle fall.

3. Hvordan trener du fremover?

- Jeg drar til Sør-Afrika første nyttårsdag for å delta i Europatouren. Der blir det to konkurranser over tre uker. Treningen blr det samme som før. Jeg trener mye under sesongen og underveis i konkurransene. For meg er det viktig å terpe på detaljer.

4. Mål for det nye året?

- Nå har jeg ikke spilt på Europatouren før og vet ikke helt hva jeg går til, men hvis jeg skal sette et minimumsmål må det være å beholde plassen på Europa-touren. Da må jeg spille inn en viss sum premiepenger og havne blant de 100 beste. Det blir et travelt og spennende år med mye reising. Jeg ser for meg å delta i totalt 25 turneringer (halvparten av alle på touren journ. anm.) i alt fra Spania, Italia og Frankrike til Asia og Australia.

Fanaposten

Børsheim går ut kl. 11.50 torsdag, i ball med Sør-Afrikas PH McIntyre og Brandon Pieters. De begynner runden på back nine.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.