Børsheim trygt videre

KLARTE DET: Knut Børsheim ble nummer 17 og var godt innenfor de 23 som gikk videre til neste steg på Q-school. (FOTO: Tom Erik Andersen)

Knut Børsheim ble nummer 17 og avanserte til neste steg på PGA-kvaliken.

Børsheim drømmer om spill på PGA-touren neste år. For å klare det måtte han først komme seg videre fra første steg av kvaliken, på Carlton Oaks Country Club.

Det klarte Fana-spilleren med glans.

Med en fjerderunde på par fredag kveld, endte Børsheim på 17. plass med serien 71-73-70-72. Bare de 23 beste gikk videre til andre steg av PGA-kvaliken fra Carlton Oaks. 

Avslutningsrunden inneholdt fire birdies og like mange bogeys. Det var tre birdier på siste ni som reddet dagen for Børsheim.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.