- Bra for meg å misse sluttspillet

I FORM OG KLAR: Rory McIlroy gleder seg til å spille Ryder Cup i neste måned. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Rory McIlroy er glad han ikke er i Atlanta denne helgen.

Nordirske Rory McIlroy kom seg aldri med til FedEx-sluttspillets finale - The Tour Championship - der 30 spillere kjemper om en bonus på ti millioner dollar skulle de vinne hele skiten.

Men for McIlroy kan det hele ha vært en velsignelse, fordi han nå kan forberede seg i ro og fred til Ryder Cup.

- Spillet mitt er ganske bra. Jeg er glad for å være hjemme. Å komme hjem har gjort meg godt. Jeg har trent mye med treneren min, og jeg føler at jeg kommer inn i Ryder Cup i bedre form enn jeg ville ha vært hvis jeg hadde vært i Atlanta og spilt, sier han til SkySports.

McIlroy har tidligere dannet et formidabelt partnerskap med Graeme McDowell i lagspill, og mye skal til om ikke den nordirske duoen spiller sammen både i foursome og fourball. Men McIlroy sier han vil være komfortabel uansett hvem han blir satt opp sammen med.

- Det er bare en uke til vi møtes på Celtic Manor neste mandag, og jeg tror alle er opprømte. Det kommer til å bli en bra uke.

Denne uken er han på plass i Skottland for et veldedighetsarrangement i regi av Darren Clarke og Ian Botham.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.