Brennhete Bryce

VARME KØLLER: Bryce Molder har satt standarden i Crowne Plaza Invitational. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Bryce Molder lot seg ikke stoppe av varmen.

Bryce Molder gikk karrierens beste runde fredag, og leder Crowne Plaza Invitational midtveis. Og det i stekende varme.

Han brukte bare 62 slag, åtte under par, og er 13 under par totalt. Molder leder med ett slag på Jason Bohn (65). Kris Blanks (64) og Brian Davis (65) er to slag etter, med Boo Weekley (63) og Jeff Overton (67) ytterligere et slag bak.

Nesten tangering
Molder, som har delt sin tid mellom PGA-touren og Nationwide Tour siden debuten som proff i 2002, var bare ett slag unna å tangere banerekorden. Han misset en relativt kort birdieputt på det siste hullet.

- Jeg leste putten riktig, linet den opp riktig, men jeg følte nok at jeg hadde gitt den for mye break, og jeg trakk putten istedenfor å stole på linjen min, forklarte Molder etterpå.

Molder har fire topp ti-plasseringer i år, men misset cuten i tre turneringer på rad, før han ble nummer 41 i HP Byron Nelson Championship forrige helg. Hans siste, og eneste, profesjonelle seier kom på Nationwide Tour i 2006.

Han har truffet 32 av 36 greener, og 22 av 28 fairwayer denne uken. Han har bare én bogey.

Mickelson misset
Etter to dager med ideelle forhold for å gå lavt, klarte 76 spillere cuten på to under par. Det er turneringsrekord. 19 andre kom seg under par, men får altså ikke være med de to siste rundene.

Mickelson ville ha tatt over Tiger Woods' plass som verdens høyeste rangerte golfspiller med seier på Colonial, men han klarte ikke cuten. Det er første gang på 11 turneringer denne sesongen at Mickelson ikke er med på de to siste spilldagene.

P.S Ben Crane skjøt et hole-in-one på det 13. hullet. Det er tredje år på rad det kommer et ess på akkurat det hullet.

P.P.S Steve Stricker, som spiller sin første turnering etter et skadeavbrekk på seks under, er fem under par etter runder på 68 og 67 slag.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.