Den brennhete gamlingen

DARK HORSE: Fred Couples er en av manges favoritter til å vinne Masters denne uken. (Foto: David Cannon, Getty Images)

De fleste snakker om Tiger Woods for tiden. Rett bak følger en brennhet veteran.

Couples vant Masters i 1992, og han er blitt blant de ti beste ti ganger. Han klarte cuten hvert år fra 1987, da han debuterte, til 2007.

Denne uken returnerer han til Augusta National Golf Club, og han føler seg mye yngre enn hans 50 år skulle tilsi. Han har vunnet tre turneringer på Champions Tour så langt i år, alle i overlegen stil. Nå lurer mange på om han kan bli den eldste majorvinneren noensinne.

For et år siden var Kenny Perry (48) nær ved å gå til topps i Masters. Han tapte til slutt i omspill mot Angel Cabrera. To måneder senere gjorde Tom Watson (58) nesten det samme i British Open. Han tapte også i omspill, for Stewart Cink. Raymond Floyd tapte for Nick Faldo i Masters for tjue år siden. Da var Floyd 47 år gammel.

Så kan Fred Couples klare noe liknende? Helst toppe det?

- Jeg tror det er mulig, sier Floyd til pgatour.com. - Fred kommer hit etter en overveldende start på Champions Tour. Spillet hans er sylskarpt. Han har hatt suksess her, han elsker å spille her og det er et sted han er veldig glad i. Jeg tror Fred Couples definitivt vil være en utfordrer denne uken. Han har evnene til å gå helt til topps, sier Floyd.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.