Brennhete Villegas

HAR FUNNET STORFORMEN: Camilo Villegas leder med tre slag før siste runde av Honda Classic.

Camilo Villegas temmet både røyk og vind under lørdagens vanskelige runde i Honda Classic.

Colombianeren leder turneringen med tre slag før den avsluttende runden, etter at han gikk på 67 slag lørdag. Med tanke på forholdene var det rett og slett utrolig bra.
 
Sover hjemme
Et par mil fra PGA National Resort and Spa, der Honda Classic blir arrangert, ble det lørdag satt i gang en kontrollert brann, noe som førte til at luften og sikten ble tidvis ganske sterkt preget av røyken. Spillet ble ikke utsatt, men spilldagen ble helt klart påvirket.
Men Villegas så ikke ut til å la seg affisere.
- Jeg sover i min egen seng denne helgen, hvilket alltid er bra, sa Villegas etter runden. Han er en av mange tourspillere som har sitt hjem i Sør-Florida. - Jeg har vært rolig og avslappet. Jeg skal fortsette på den måten og forsøke å spille bra golf, la han til.
Nathan Green og Vijay Singh deler andreplassen på åtte under par, mens George McNeill (66) og Matt Every (69) deler fjerdeplassen ytterligere to slag bak. Anthony Kim, som lå i delt ledelse før lørdagens runde, er seks slag etter Villegas.
 
To topp ti allerede
Villegas hadde bare fire topp ti-plasseringer på 21 turneringer i fjor, etter at han vant to turneringer på rad i september 2008. I år har han startet fabelaktig. Han ble nummer tre i World Golf Championships-Accenture Match Play-turneringen for to helger siden, og han endte på delt 8. plass i Phoenix Open forrige helg.
Vinner han Honda Classic, blir han for øvrig godt over en million dollar rikere.
Henrik Bjørnstad ligger for øvrig på delt 15. plass før den siste runden.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.