Brødre med supersuksess

BRØDRE MED SUKSESS: Edoardo og Francesco Molinari kan skrive golfhistorie senere i høst. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Europa kan få to brødre i Ryder Cup i år.

Italienske Edoardo Molinari gikk til topps i Scottish Open på søndag. Dermed etterfulgte han sin bror Francesco som vinner på Europatouren denne sesongen. Det betyr også at begge to kan få sin Ryder Cup-debut under Colin Montgomeries ledelse når den prestisjetunge turneringen går av stabelen i Wales i oktober.

Særlig siden Francesco ble nummer fire i helgen. Han klatret med det fra åttende til femteplass når det gjelder Ryder Cup-poeng. Edoardo er oppe på en sjetteplass på verdenslisten, der de fire første får en plass på laget.

Ingen brødre har spilt sammen i Ryder Cup siden Bernard og Geoffrey Hunt gjorde det i 1963.

Kilde: Press Association

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.