Brovold falt tilbake

KREVENDE: Lars Petter Brovold er underveis med den krevende kvalifiseringen til neste års Europatour. Foto: All Over Press.

Lars Petter Brovold maktet ikke å følge opp sin solide førsterunde onsdag. 

Denne uken er Lars Petter Brovold i aksjon i Østerrike for å spille kvalifisering til neste års Europa-tour, også kjent som Q-school. Konkurransen er den første av totalt fire turneringer, og kun de fjorten beste på resultatlisten går videre til neste ledd. Etter en god førsterunde på to under par klarte ikke Onsøy-spilleren å følge opp torsdag. Han gikk andrerunden på 76 slag, fire over par. Han ligger med det to over par for turneringen. Fra sin fjerdeplass tirsdag falt han 21 plasser, ned til en 25. plass.
Hele åtte spillere deler 13. plassen, to slag foran Brovold på par totalt. Det er blant disse eller bedre han må plassere seg for å kunne spille trinn to av Europatourkvaliken.
Turneringen preges av skandinavisk dominanse, og på de fire øverste plassene ligger tre svensker og en danske. Lederen etter første runde, Niclas Johansson fortsetter sitt solide spill og ligger totalt syv under par. Han har en luke på fire slag ned til landsmann Fredrik Gustavsson. Bak ham følger danske Søren Juul og nok en svenske, Joakim Lagergren.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.